Fantastisk god! Fant oppsktifta på ei anna side men har justert den litt....mmmmmm..
Sjokoladen:
100 gr rått kakaofett ( sett det i omnen på 40 grader da blir det ikkje for varm)
2 ss cocosa økologisk kokosolje
5 ss kakaopulver (rått)
2 ss yakon pulver
10 droper vanilla extract
1 ts vaniljepulver
1 klype himalaya salt
Karamellfyll:
2 ss cocosa økologisk kokosolje
10 dråpa english toffee
5 ss yakon sirup
Pianøttfyll:
4 ss økologisk pianøttsmør
2 ss cocosa økologisk kokosolje
3 ts mandelmel
Ha først i sjokoladen og rull den oppover kantene... sett det i frysaren i 2 min
Ha i karamellfyllet.... sett ifrysaren i 2 min
Ha i pianøttfyllet.... sett i frysaren i 2 min
Så tøm over resten av sokoladen..... Så ha i frysaren i 2 min...
Litt mykje styr men, når du er ferdig så har du mykje godis til helga:)
Nyyyyyyyt:) mmmmm:))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar